Termeni si conditii – LEIDA

Informatiile prezentate pe acest site nu vor fi considerate drept oferta de produse sau servicii venind din partea LEIDA Impex.
Numele LEIDA, logo-ul LEIDA, sunt marci inregistrate de catre LEIDA Impex.
Tinand cont de faptul ca LEIDA Impex ofera o gama extraordinar de variata de produse si modele, intr-o gama larga de materiale, finisaje si culori este absolut necesar sa va adresati consultantilor nostri pentru a obtine informatiile cele mai precise si actuale pentru orice dotare HoreCa aveti nevoie pentru dumneavoastra si afacerea dumneavoastra: hotel, camere de hotel, lobby sau lounge, restaurant, bar, cafenea, cofetarie, catering, atat pentru servire, prezentare cat si petru preparare.
Clientii nostri pot fi numai persoane juridice.
Datele inscrise de dumneavoastra pe acest site vor fi utilizate de LEIDA Impex in relatia cu dumneavoastra si nu vor fi transmise tertilor.
Imaginile au numai titlu de prezentare si nu genereaza obligatii contractuale.
Texturile, modelele si culorile prezentate pe site pot diferi fata de cele reale drept pentru care va trebui sa consultati in mod direct compania LEIDA Impex pentru stabilirea specificatiilor pentru dotarea cu produsele Ho.Re.Ca. de care aveti nevoie.
Informatiile privind utilizarea, intretinerea, depozitarea produselor prezentate pe acest site au un caracter general si nu exista garantia ca se pot aplica oricaror produse cumparate de dumneavoastra.
Precizarile particulare pentru produsele cumparate de dumneavoastra de la compania LEIDA Impex va vor fi oferite de de noi in momentul contractarii sau achizitiei.
Preturile afisate pe acest site sunt in RON si nu contin TVA. Preturile sunt franco depozit sau showroom.
Preturile de pe acest site pot diferi de cele curente deoarece intre momentul unor eventuale modificari a preturilor si publicarea acestora pe site poate aparea un decalaj.
Utilizatorul foloseste site-ul pe raspunderea sa.
In nici un caz compania LEIDA Impex nu va putea fi facuta responsabila pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site, a informatiilor din site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el.
Continutul site-ului este prezentat cu titlu informativ si nu genereaza obligatii contractuale.