Consiliere si consultanta

consiliere LEIDAToti clientii LEIDA beneficiaza de intreaga noastra experienta si, prin specialistii nostri , primesc consultanta, gratuit.
Indiferent de activitatea dumneavoastra in domeniul Ho.Re.Ca. noi avem specializarea necesara pentru a formula opinii calificate care va vor permite sa trageti cele mai informate concluzii privind achizitiile de acum si din viitorul apropiat.

Va vom oferim si cele mai bune sfaturi privind ceea ce va este necesar atat din punct de vedere al plajei de dotari – cantitati, sortimente – cat si al bugatarii optime a achizitiilor.

In momentul in care va vom cunoaste tipul de activitate, stilul pe care doriti sa-l prezentati clientilor dumnavoastra, bugetul alocat dezvoltarii, suntem, cu siguranta, in masura sa va propunem solutiile optime pentru vesela, tacamurile, paharele, decoratiunile, mobilerul, accesoriile, utilajele si micile aparate, instrumentarul, consumabilele… de care aveti nevoie.

Mai ales pentru stat-up’s o colaborare cu LEIDA va va scuti de foarte multe probleme, drumuri, cautari pentru ca la noi gasiti solutia completa, intotdeauna.

LEIDA – Marca excelentei!