LEIDA Impex
Marca excelentei in domeniul Ho.Re.Ca.!

LEIDA - Compania - marca excelenteiLider al pietei nationale de accesorii, consumabile si servicii pentru hotel, camere de hotel, lobby sau lounge, restaurant, bar, cafenea, cofetarie, catering, atat pentru servire, prezentare cat si petru preparare, LEIDA Impex implineste 25 ani de activitate neintrerupta in compania artizanilor frumosului din marile firme de profil!

Cateva repere ce definesc LEIDA:

 • mult peste 10.000 de modele si solutii in oferta noastra
 • cateva mii de repere in stocul permanent
 • mult peste 10.000 de modele si solutii in oferta noastra
 • solutiile noastre sunt cu adevarat COMPLETE: acoperim toate crintele si toate exigentele in domeniul Ho.Re.Ca.
 • clienti satisfacuti din toate judetele tarii
 • fiecare client al nostru primeste cu aceeasi atentie si dedicatie cele mai bune sfaturi si oferte
 • calitate si fiabilitate confirmate in timp – vezi mai mult
 • pastram permanent legatura cu producatorii cu adevarat inovatori in domeniu; astfel clientii nostri au acces la cele mai noi si moderne solutii tehnice si de design din lume.
 • echipare si dotare pentru afaceri de la cinci stele pana la profil rustic-traditional; in stiluri high-elegant, modern, fine dining pana la cafenele, cluburi, cofetarii si chiar cantine
 • echipa de specialisti calificati in toate domeniile ospitalitatii: restaurant, salon, hotel, bucatarii, coffee-shop, bar, catering …
 • colaborare fructuoasa cu totii chef’s din romania – vezi mai mult
 • garantia producatorilor este transferata integral clientilor nostri
 • service in garantie si post-garantie la nivel national

Asa cum am spus de la inceput, acestea sunt numai CATEVA repere ale activitatii noastre. Pentru detalii, stabilirea unei intalniri in showroom sau comenzi va rugam sa ne contactati.

Misiunea LEIDA

Misiunea echipei noastre este de a va oferi cele mai bune, optime si constructive solutii Ho.Re.Ca. desavarsind proiectele dumneavoastra prin functionalitate, noblete, distinctie si personalitate.
Produse se vand pretutindeni, dar noi ne evidentiem prin faptul ca vindem un pachet complet de servicii si produse. Noi ii consiliem pe cei ce ni se adreseaza in ceea ce priveste necesarul cantitativ (nu este obligatorie respectarea vechiului 2,5 ori numarul de locuri din restaurant) si armonizarea diferitelor elemente intr-un tot unitar.
Articolele prezentate de noi sunt de un rafinament aparte provenind de la firme care investesc constant in studii de piata si estetica si in cercetari privind materialele si tehnologiile de fabricatie. Produsele unuia dintre furnizorii nostri de tacamuri sunt expuse permanent la Muzeul de Arta din New York.
Succesul controlabil si durabil al unei locatii depinde de intelegerea mixului de interese ale clientilor care trebuie sa gaseasca raspuns in mileniul vitezei.
Restaurantul nu mai este doar un loc pentru a servi masa, este un centru integrat ce articuleaza mai multe componente, fiecare oaspete cautand o combinatie de experiente posibile. Interesul sau intersecteaza atat sfera afacerilor, savurarea artei culinare cat si dorinta de relaxare.

Strategia LEIDA

A trai frumos este o arta. Leida Impex isi propune sa vanda acest concept. Invatam astfel sa traim zi de zi mai intens, mai frumos. Frumosul sta in detalii, viata se scurge in clipe. Ar fi bine sa dam valoare fecarui detaliu, fiecarei clipe, la tot ceea ce ne inconjoara.

Obiective

Atuurile noastre: am fost prima companie pe piata de profil, deci am reusit sa acumulam o experienta temeinica in cei aproape 25 de ani de activitate. Avem o echipa de oameni calificati si motivati, iar produsele noastre au garantia eternitatii frumosului. Experienta acumulata de-a lungul anilor ne ajuta sa promovam branduri incontestabile pentru a satisface exigentele estetice si de functionalitate ale oricarui client.
Exista tineri care s-au calificat si au lucrat in strainatate si se intorc cu experienta acumulata in alimentatie publica reusind sa se impuna in fata patronilor aliniind standardele interne la cele occidentale. Exista proprietari sau directori de hoteluri si restaurante care doresc cu adevarat sa implementeze idei frumoase descoperite prin periplul prin lume.

Tuturor acestora LEIDA doreste sa le devina partener de nadejde pe termen lung.

Comenzi online