LEIDA Impex ESTE marca Excelentei

LEIDA Impex este lider pe piata din Romania in domeniul HoReCa pentru vesela portelan, tacamuri inox, decoratiuni salon, echipamente de servire, dotare bufet suedez,  utilaje bucatarii profesionale, dotare bar si cafenea, maini automate de cafea profesionale, dotare completa SPA si Wellness, cosmetice SPA si cosmetice hoteliere si multe, foarte multe alte produse pentru industria ospitalitatii.

 1. Cea mai mare gama de produse din Romania!

  LEIDA va ofera absolut tot ce va este necesar pentru afacerea dumneavoastra.
  Avem in oferta peste mult 10.000 de produse distincte pe care le completam permanent cu cele mai noi produse atat din punct de vedere al designului dar si al materialelor.

 2. Experienta si Expertiza dovedite in timp!

  LEIDA este pe piata din romani de aproape 25 de ani!
  La „varsta” aceasta am acumulat o vasta experienta ce ne permite sa va oferim consiliere inca din faza de proiect de afacere, bugetare, achizitia celor mai bune produse, implementarea solutiilor in cadrul ales de dumneavoastra.

 3. Calitate la superlativ!

  Produsele oferite de LEIDA sunt alese cu mare exigenta de specialistii nostri, astfel va putem oferi cele mai bune produse de pe glob.
   

 4. Satisfacem si cele mai exigente solicitari – Chef’s Choice!

  In cele mai deosebite locatii, sub bagheta celor mai buni si renumiti Chefs, veti gasi produse furnizate de LEIDA!
  Si nu numai: putem sa furnizam solutii HoReCa incepand de la o pensiune cu profil rustic pana la dotarea unui restaurant de cinci stele!

Detalii de CONTACTttt

LEIDA Impex  - Marca Excelentei

LEIDA pe internet:

LEIDA IMPEX  TCI PARTENER PREMIUM