O bucatarie profesionala este una dintre cheile succesului afacerii dumneavoastra!
Echipamentele – electrice (traditionale sau cu inductie) sau pe gaz se unesc perfect in linii de preparare otinandu-se fluxul dorit de chefs.
Sunt realizate din cel mai bun inox, aplica cele mai moderne solutii tehnice si tehnologice, sunt rezistente, durabile, usor de intrtinut si curatat.
Cateva exemple de linii profesionale:
- Top Line bucatarie profesionala realizata cu tehnologie la superlativ
- Topline Twin Go linie bucatarie profesionala operabila pe ambele laturi
- ProfiLine gandita pentru utilizare intensa, productivitate ridicara, fiabilitate si anduranta
- FunctionLine modulara, suporta orice tip de utilaj imbinat conform cerintelor si nevoilor chefs
- Chef linie centrala profesionala bucatarii gandita pentru si impreuna cu chef
- BistroLine modulara, maximum de performanta in minimum de spatiu
- Touch 'n' Steam cuptor cu abur
- Menu Master cuptor pentru dezghetare si mentinere calda
- Pressure Steamer gatire perfecta in cel mai scurt timp
- Friteusa
- Tigaie
- Grill friptura
- Cook'n Roll plita, grill, frier, zona calda
- Salamandra
- SousChef gartire sub vid
- GreenVAC Tavi GN ce se videaza pentru gatire sub vid fara pungi, fara utilaje, direct in GN
- Spalator
- Mobilier inox dulapuri, mese, suporti
Principalele module ale unei bucatarii profesionale: